previous arrow
next arrow
Slider

Наши услуги

 • Голем избор на вендинг автомати за кафе и храна:
  Голем избор на вендинг автомати за кафе и храна:
  Одберете го автоматот што најмногу Ви одговара.
 • Нарачка со еден клик:
  Нарачка со еден клик:
  Нарачајте го Вашиот омилен производ на електронската продавница на Кафе Вендинг Група.
 • Брза, навремена и квалитетна испорака:
  Брза, навремена и квалитетна испорака:
  Нарачајте производ и добијте го лесно и брзо во цела Македонија.
 • Брзо отклонување на дефекти:
  Брзо отклонување на дефекти:
  Добијте одлична техничка поддршка и отклонете дефект за брзо време.
 • Сервисни услуги и голем избор на резервни делови:
  Сервисни услуги и голем избор на резервни делови:
  Добијте најдобри сервисни услуги за Вашите вендинг автомати
 • Квалитетно кафе од повеќе брендови:
  Квалитетно кафе од повеќе брендови:
  Вкусете го совршеното утринско кафе
Одберете го Вашиот производ
 • Капсули
 • Машини
 • Производи
 • Додатоци