Bianchi Adore

15,00 ден

Мелено кафе во капсула. Уникатен избор на висок квалитет на мешавина на Арабика од Централна и Јужна Америка и избрана африканска Робуста.
80% арабика, 20% Робуста

Категории: ,

Слични продукти