Mitaca Milk – Frother

3.000,00 ден

Пригответе капучино, ладно млеко, кафе лате и топло чоколадо со автоматскиот систем за пена. Двата диска за правење пена и автоматското гасење ја вршат целата работа додека вие гледате низ проѕирниот капак. Брзо и едноставно.

Слични продукти