Baby Fas

Baby Fas машината е лесна за користење и идеална за мали канцелариски простори. Овозможува комбинација на храна и напитоци.

Функционалности:
– Латерална кутија одвоена од машината
– 4 ленти со максимум 6 спирали
– 1 лента на +3 ° C
– Димензии: В 1200 X Ш 765 X Д 900

Категории: ,