Bianchi Adore Bar

Bianchi Adore Espresso BAR

(100% Arabica)

Костарика и Колумбија се одлични во оваа комбинација од најдобрата арабика. Со вкус што ги задоволува сетилата на најголемиот познавач, Bianchi Adore Espresso BAR е кафе заслужено за обожавање.

Земји на потекло: Колумбија, Костарика