Bianchi Adore Grand

Bianchi Adore Grand Espresso

(80% Arabica/ 20% Robusta)

Еспресо со карактер. Bianchi Adore Grand Espresso ги комбинира највисоката квалитетна арабика од Централна и Јужна Америка со избрани робусни сорти. Резултатот е неодолива мешавина со густ заздравувачки мирис.

Земји на потекло: Бразил, Колумбија, Костарика