Bianchi Latino

Bianchi Latino

(100% Arabica)

Врвната арома на арабика е веднаш препознатлива, но се постигнува со долгогодишно искуство, трпеливост и посветеност. Во Bianchi Origins Latino, се одбрани само најдобрите зрна арабика од Централна и Јужна Америка, комбинирани со сензација и печени до совршенство – бидејќи доброто кафе не дозволува компромис.

Земји на потекло: Бразил, Гватемала, Колумбија, Костарика