Bianchi Rosso

Bianchi Rosso

(40% Arabica/60% Robusta)

Колумбискита арабика, заедно со висококвалитетната индиска робуста, обезбедува извонредна арома и избалансиран вкус на Bianchi Rosso – избор кој ќе ги отвори не само Вашите очи, туку и Вашиот вкус.

Земји на потекло: Колумбија, Индија