Bianchi Silver

Bianchi Silver

(100% робуста)

Специјално избрани високо квалитетни робусни сорти од Уганда и Индија го разбудуваат умот и му даваат сила, внимание и концентрација. Bianchi Silver е совршен избор за утрински еспресо.

Земји на потекло: Индија, Уганда