CheAmore Decisio di Caffe MPS 15 капсули

CheAmore Decisio di Caffe MPS 15 капсули

Одлична мешавина на Арабика и Робуста, која му дава на Deciso CheAmor di Caffè, интензивна арома и силен, одлучувачки вкус .

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Произведува: CheAmor di Caffe., Италија.