CheAmore Pregiato di Caffe 100% Arabica MPS 15 капсули

CheAmore Pregiato di Caffe 100% Arabica MPS 15 капсули

Pregiato CheAmor di Caffè e фина мешавина од 100% арабика, со уникатна арома и рафиниран вкус.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Произведува: CheAmor di Caffe., Италија.