illy Brasile 100% Arabica MPS 15 капсули

illy Brasile 100% Arabica MPS 15 капсули

Избалансираното печење ги истакнува карамелните ноти и интензивната арома типична за 100% Арабика кафе од Бразил.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Јачина: 5/9.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Категории: ,