illy Dark Roast Espresso m-system

Се карактеризира со посилнo еспресо, каде што зрното од какао е стопено со карамел. Идеално за 22 мл служење и за сите што преферираат силно кафе. Содржи кофеин под 1,5%. Достапно е и во кеса од 15 капсули.

Категории: ,