illy decaffeinated roast espresso m-system

Типичен вкус и арома на средно печено кафе со многу мала доза на кофеин. Идеално за 30 мл служење. Содржината на кофеин e под 0,05%. Достапно и во кеси од 15 капсули.

Категории: ,