illy Guatemala 100% Arabica MPS 15 капсули

illy Arabica Selection Guatemala MPS 15 капсули

Препознатлив illy бленд од 100% Арабика кафе. Се карактеризира со малку горчлив вкус и интензивна арома, со ноти на чоколадо.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Категории: ,