illy Medium Roast Espresso m-system

Се карактеризира со урамнотежен вкус, зајакнат со карамела и чоколадо. Идеален за 30 мл служење. Содржината на кофеин е под 1,5%. Достапно и во кеси со 15 капсули.
Категории: ,