illy WORLD SET

Елегантен комплет illy керамика за 4 лица. Сетот содржи:

– 4 бели порцелански филџани кафе со тацни, дизајнирани од страна на Matteo Thun
– 4 лажици, дизајнирани од страна на Paola Navone
– 1 метален сад за кесички шеќер, дизајниран од страна на Matteo Thun
– 1 бокал за млеко направен од стакло и челик, дизајниран од страна на Matteo Thun

Категории: ,