Jacobs Vending Cronat Gold Instant

Висок квалитет на зеленo кафе, внимателно приспособени кон потребите на хотелскa и угостителскa потрошувачка и погодни за употреба во машини за топли пијалаци. Ова инстант кафе исто така може да се користи и за домашна употреба.