MITACA i1

Mitaca i1 е дизајнирана и направена во Италија и нуди одличен квалитет и едноставно користење. Подесливиот држач за чашата со решетка на дното дозволува поставување на било каква чаша. Машината има професионален систем за пареа за капучино (изборен) и автоматски систем за стопирање, со 2 брзини (изборен). Идеално за канцеларии до 5 вработени.

Димензии: Ш 22 X Д 29 X В 26
Тежина: 3.9 кг.