MITACA i4

Компактната големина ја прави перфектна за било кој простор.

Подлога со подесување за чаша или голема чаша. Плус моделот, со автоматско прекинување ви овозможува да бирате какво кафе сакате: кратко или долго.

Техничка спецификација:
Димензии Ш 19 X Д29 X В26
Тежина 4,6 кг.