MITACA i5

Компактна и лесна за користење, новата Mitaca i5 кафе машина овозможува одлични перформанси со елегантен и минималистички дизајн. Елегантната естетика и квалитетот на еспресо кафето, во Illy или Mitaca капсули, прават оваа машина да биде совршен пример за Италијанска совршеност.

Техничка спецификација:
Димензии: Ш28 X Д35 X В28
Тежина: 6 кг.