Mitaca I6

– Дизајн: Beneto Design
• Екран и тастатура со 12 селекции
• Прилагодлива решетка за држачи за чаши
• 2 канистри за инстант млеко и друг топол напиток по избор
• Програма за заштеда на енергија
Димензии: Ш340 X Д380 X В650 mm
Тежина: 23,5 кг