MITACA M8

Компактен и едноставен за користење, новиот кафемат Mitaca М8 нуди одлични перформанси со стилски минималистички дизајн. Потпишан од Bonetto Дизајн, историски бренд, има делови со алуминиумска боја што потенцираат на сјај на црни делови. Вниманието на детали и квалитетот на еспресо, прават оваа машина да претставува совршен пример за соработката помеѓу illycaffè и Mitaca.

Функционалности:
Ширина: 13.5 cm
Висина: 25 cm
Должина: 35 cm
Тежина: 3.8 кг.