Mitaca M9

Компактен и едноставен за користење, новиот кафемат Mitaca М9 нуди одлични перформанси со стилски минималистички дизајн. Потпишан од Bonetto Дизајн, историски бренд, има делови со алуминиумска боја што потенцираат на сјај на црни делови. Вниманието на детали и квалитетот на еспресо, прават оваа машина да претставува совршен пример за соработката помеѓу illycaffè и Mitaca.

Машината работи со M-систем на капсули.

Функционалности:
Ширина: 13.5 cm
Висина: 25 cm
Должина: 35 cm
Тежина: 3.8 кг.