Necta Solista

Necta Solista е автомат погоден за помали локации. Се издвојува за својот иновативен дизај, висок капацитет и неговите технолошки перформанси. Нуди 9 топли напитоци.

Функционалности:
– Капацитет: 200 чаши
– Димензии: Ш410  X Д580  X В1570  мм