Necta Venezia LX

Venezia LX е одлична вендинг машина за топли напитоци. Има капацитет на стандардна вендинг машина од брендот Zanussi Venezia. Единствената разлика е во вратата која е дизајнирана од Zanussi Spazio.

Функционалности:
– Капацитет: 500 чаши
– Тежина: 104 килограми
– Димензии: Ш 600 X Д 520 X В 1830 мм