Saeco 600

Вендинг машина Saeco 600 нуди 16 различни топли напитоци од кафе во зрно и инстант кафе и напитоци. Saeco 600 има напредни миксери што работат со зголемена брзина, при што се намалува времето за подготовка на кафето.

Функционалности:
Тежина: 120 кг.
Димензии: Ш580  X Д610  X В1830  мм