Saeco Rubino

Автоматот Saeco Rubino е автомат со мала големина, се издвојува со едноставна употреба и дизајн и располага 8 селекции на топли напитоци.

Функционалности:
– Капацитет: 200 чаши
– Димензии: Ш410  X Д536  X В800 мм