Starfood

Снек автоматот Starfood нуди кружни послужавници за снек и пијалоци (шишиња и лименки). Производите се земаат директно од автоматскиот послужавник, односно не паѓаат во фиока како класичните автомати со спирали модел.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Директни копчиња за избор и автоматски лизгачи
  • Двојни температурни зони за горните и долните тапани
  • Флексибилна и прилагодлива конфигурација
  • Електронски панел за прикажување цена
  • Едноставно програмирање
Категории: ,