Only the best quality

ПРЕМИУМ УВОЗНИК И ДИСТРИБУТЕР НА ВЕНДНИНГ МАШИНИ, КАФЕ, АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ

ПОБАРАЈ ПОНУДА
Кафе Вендинг Група

Тим од професионалци

Со текот на годините зградивме тим кој не е само изведувач, туку составен дел од растот на компанијата.

Постојано ги охрабруваме нашите вработени да бидат проактивни и да ги споделуваат своите идеи – силно веруваме во личниот придонес на секој од нив.

Знаењата и вештините што ги стекнуваат, преку различни внатрешни и специјализирани обуки, придонесуваат за повисок квалитет и додадена вредност што ја нудат на нашите клиенти.

Ценовни Промоции и Алатки

Ценовни политики

Кафе Вендинг Група нуди постојано голем број ценовни алатки и промотивни активности.

Покрај тоа, Кафе Вендинг Група им гарантира на своите клиенти брза услуга и достапност на стоката во промоција.

Сето ова, во комбинација со внимателно одбраниот асортиман, ја претвора Кафе Вендинг Група во атрактивен субјект во кој секој клиент, независно дали е голем или мал може брзо и лесно да го најде тоа што го бара.

За Вас

Задоволни клиенти се наша цел!

Задоволството на нашите клиенти е главна цел во нашата секојдневна работа.

Ние особено се грижиме за принципите на компанијата и културата на тимска работа.

Сметаме дека задоволството на нашите клиенти е директно поврзано со задоволството на нашите вработени.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
Услуги

Наши услуги

Голем избор на вендинг автомати за кафе и храна:

Одберете го автоматот што најмногу Ви одговара.

Сервисни услуги и голем избор на резервни делови:

Сервисни услуги и голем избор на резервни делови:

Поставување и продажба на диспанзери за вода

Избор на диспанзери за вода

Брза, навремена и квалитетна испорака:

Нарачајте производ и добијте го лесно и брзо во цела Македонија.

Најпознати светски брендови на алкохолни пијалаци.

 

ПОБАРАЈ ПОНУДА
Дел од нашата понуда

Избрани производи

HO-RE-CA производи

Bianchi Latino

HO-RE-CA производи

Bianchi Adore Grand

HO-RE-CA производи

Bianchi Adore Bar

Машини

Starfood

Машини

Fas Cristal

Канцелариски машини

Mitaca M9

Канцелариски машини

Mitaca I9

Канцелариски машини

La Piccola Mini

HO-RE-CA машини

Necta Kobalto

HO-RE-CA машини

Mitaca I6

HO-RE-CA машини

Cimbali M1

Инстант машини

Necta Opera