Основната дејност на нашата компанија е поставување, продажба и сервис на вендинг автомати за кафе, снек автомати и диспанзери за вода.

Континуираниот успех на Кафе Вендинг Група е резултат на едностоен став кон бизнисот: секоја одлука донесена од компанијата е дизајнирана да ги надмине очекувањата на клиентите. Тоа нé прави водечка во вендинг секторот со развиена мрежа на територијата на целата држава.

Располагаме со високо обучен кадар во сите сектори на делување, кој брои 35 вработени. Тимот е составен од одржувачи на автоматите, техничка поддршка, достава и продажба. Клиентите може да уживаат во on-line нарачување и брза испорака.

Лоцирани сме во индустриска зона Визбегово и располагаме со 800м2 магацински простор и административен дел од 250м2.

Кафе Вендинг Група е увозник на автомати, резервни делови за автомати и продукти од најдобрите брендови: Necta-Zanussi, Rhea, Fas, ICS, Jacobs, AG Foods, Bianchi, а од 2011 година стануваме и официјален увозник на најдобриот бренд за кафе ILLY-MITACA.

Квалитетот е основно мото на нашата компанија и во иднина ќе се трудиме да не ги изневериме нашите потрошувачи, туку се стремиме кон задоволување на нивни потреби и желби.