Млеко – ICS Bebida Blanca Rica

Млеко – ICS Bebida Blanca Rica

ICS млеко во прав, специјално дизајнирано за автомати и полу-автомати за производите што содржат топло млеко (капучино, макијато, лате макијато и сл).

Пакување: 1 кг.