Ајриш – ICS Cappuccino Irish Cream

Ајриш – ICS Cappuccino Irish Cream

ICS Cappuccino Irish Cream е направен врз основа на капучино (“млеко + кафе”) пијалаци, но со многу мала арома на виски. Вкусот потсетува на “ирско кафе”, но ICS Cappuccino Irish Cream е безалкохолен.