illy Lungo 100% Arabica MPS 15 капсули

illy Lungo MPS 15 капсули

За оние кои претпочитаат долго кафе со нежен вкус. Идеален за 90 ml чаши. Достапно во кеси со 15 капсули.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 97,5 гр. (една капсула 6,5 гр.).

Категории: ,