illy Decaffeinated 100% Arabica MPS 15 капсули

illy Decaffeinated MPS 15 капсули

Типичен вкус и арома на средно печено кафе со многу мала доза на кофеин. Идеално за 30 ml служење. Содржината на кофеин е под 0,05%.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Категории: ,