illy Classico Medium IES singles 1/100

Ова кафе се карактеризира со урамнотежен вкус, зајакнат со карамела и чоколадо. Идеално за 30 ml служење. Содржината на кофеин е под 1,5%.

Овие капсули се користат во машини со ies систем.

Категории: ,