illy dark roast espresso i-system

Се карактеризира со посилнo еспресо, каде што зрното од какао е стопено со карамел. Идеално за 22 мл служење и за сите што преферираат силно кафе. Содржи кофеин под 1,5%.
Овие капсули се користат во машини со i-system.

Категории: ,