illy Intenso Dark 100% Arabica MPS 15 капсули

illy Intenso Dark MPS 15 капсули

Се карактеризира со посилнo еспресо, каде што зрното од какао е стопено со карамел. Идеално за 22 ml служење и за сите што преферираат силно кафе. Содржи кофеин под 1,5%.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

 

Категории: ,