illy Classico Medium 100% Arabica MPS 15 капсули

illy Classico Medium MPS 15 капсули

Ова кафе се карактеризира со урамнотежен вкус, зајакнат со карамела и чоколадо. Идеално за 30 ml служење. Содржината на кофеин е под 1,5%. Достапно во кеси со 15 капсули.

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Категории: ,