illy Decaffeinated IES singles 1/100

Типичен вкус и арома на средно печено кафе со многу мала доза на кофеин. Идеално за 30 ml служење. Содржината на кофеин е под 0,05%.

Овие капсули се користат во машини со ies-систем.

Категории: ,