Bianchi Decaf Espresso 16 хартиени патрони

(50% арабика, 50% робуста)

Внимателно избрана мешавина од мирисна колумбиска Арабика и високо квалитетна индиска Робуста со мала содржина на кофеин.

Земји на потекло: Колумбија, Индија.

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Категории: ,