Bianchi Gold Espresso 16 хартиени патрони

Мелено кафе со јасно изразена густина и интензитет, со специфичен пријатен мирис.

Состав: 80% Робуста, 20% Арабика

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Категории: ,