Bianchi Black

Bianchi Black

(70% Arabica/30% Robusta)

Кафе со јасен егзотичен вкус. Првокласена арабика од Костарика и Бразил, што се чувствува одлично во комбинација со избраната робуста од Индија. Bianchi Black е задоволство за секоја голтка.

Земји на потекло: Бразил, Костарика, Индија