Cimbali M1

Полу-автоматот Cimbali е одлично решение за компании што сакаат еспресо машина лесна за употреба и имаат помал простор. Со препорачаните максимум 150 чаши дневно Cimbali гарантира супериорен квалитет во секоја чаша. Cimbali нуди комплетно мени за кафе, млеко и останати напитоци. Технологијата Turbo Steam и M1 MilkPS ви даваат совршено млеко, без оглед на пијалокот.
Полу-автоматот го зголемува капацитетот на пареа и топла вода за повеќе од 30 проценти.
Димензии: Ш350 X Д580 X В560 mm
Висина на мелница: 180 mm

Категории: ,