Necta Opera

Necta Opera е нов модел на Necta што нуди подобрени перформанси за да се обезбеди пијалок со врвен квалитет во секоја чаша. Има 20 копчиња за директна селекција на напитоци.

  • Димензии: Ш600 X Д900 X В1680 мм