Necta Canto

Автоматот Necta Canto се наоѓа во опсегот на врвот за технолошки иновации на Necta. Со хармоничен и шармантен дизајн, обезбедува интуитивен кориснички интерфејс. Лесен за одржување и чистење.

Функционалности:
– Капацитет: 650 чаши
– Димензии: Ш650  X Д740  X В1830  мм