FAS PERLA C6

Mашината е развиена во соработка со FAS International SpA. Капацитет од 300 чаши и 180 капсули.

Симултантно ракување со 5 вида на капсули со цел да им се понуди на потрошувачите широк избор на производи. 4те кутии со инстант производи можат да испорачаат млеко, топло чоколадо и чај.

Загарантирана свежина и квалитет:
Употребата на капсули го избегнува проблемот на декаденција на кафе и обезбедува постојан квалитет на производот во чаша.

Функционалности на производот:
– Капацитет: 300 чаши
– Димензии: Ш 580 X Д 520 X В 1630 cm