Necta Zenith

Necta Zenith

Zenith е идеално решение за најсложените локации и нуди најширок спектар на напитоци кои одговараат на сите вкусови.

Можноста за избор на ладен пијалок го подобрува одличното мени на пијалаци и директниот избор на копчиња обезбедува брза и ефикасна услуга на пијалок. Zenith ќе го надополни секое работно место или јавна локација, со својата кружна врата и големите осветлени рекламни панели (кои се лесни за употреба).

Функционалности на производот:

– Капацитет: 650 чаши
– Тежина: 165 килограми
– Димензии: Ш 840 X Д 760 X В 1800 мм
– 5 чекори на дозирање шеќер
– Опција – единица за разладување