Necta Colibri

Necta Colibri со својот иновативен дизајн и карактеристики е совршен за секој мал или среден бизнис. Нуди избор на 7 топли напитоци и е многу едноставна за користење.

Функционалности:
– Капацитет: 170 чаши
– Димензии: Ш 410 X Д 520 X В 1600 мм