Necta Koro Instant/Espresso

Koro машината доаѓа од технологијата и искуството на брендот Necta. Со меки чисти линии, Koro нуди елегантен класичен италијански дизајн што го прави естетски префинет апарат. Оваа машина исклучително е компактна и сигурна, како резултат на употребата на најквалитетни компоненти, кои вообичаено се користат во машини кои поддржуваат оптеретеност.

Благодарение на своите карактеристики, Коро е идеална за канцеларии, сали за состаноци, продавници, професионални студиа, мали кафулиња и ресторани.

Функционалности:
Број на селекции: 8
Број на канистри: 2
Капацитет за кафе во зрно: 0,75 кг.
Висина: 500/550 мм
Ширина: 330 мм
Длабочина: 520 мм
Тежина: Просечно 27 кг.

Категории: ,